En god og fyldt weekend

Jeg elsker at have weekend! Hvem gør ikke det? Og nogle weekender er bare fyldt med alt muligt fantastisk – som denne!

Lørdag startede med pædagogisk dag; og selvom jeg synes det er ærgerligt at bruge min weekend på arbejde, så var det faktisk et rigtig godt program der var lagt for dagen! Da vi var færdige, holdte vi “fyraften” med øl og slik – det kunne man godt blive fan af, for det var SUPER hyggeligt!

Efterfølgende var min plan egentlig at jeg ville hjem, men to søde tøser lokkede mig til at tage med hjem til dem – så det gjorde jeg. Jeg lokkede så Kamilla til at farve mit hår (igen – det har hun faktisk gjort de sidste mange gange). Denne gang med henna farve som lugtede helt forfærdeligt – men resultatet er bare blevet super godt og mega orange!

Da håret var fikset og vi alle tre havde været i bad, kørte vi til Varde for at mødes med nogle andre søde tøser. Vi havde aftalt at vi først skulle ud at spise og derefter hjem at have noget at drikke. Det var en super hyggelig aften – også selvom jeg var total smadret. Jeg var virkelig træt, så det blev ikke så “vildt” som jeg havde håbet. Tøser, jeg tager mig sammen næste gang! Men derudover var det nu stadig super hyggeligt og dejligt at være sammen med dem.

I dag er først blevet brugt i kælderen; hvor Claus og jeg har fået malet lort (btw – det er lort at male loft!) og væggene på det kommende kontor – så nu mangler det kun 1 lag og så kan vi flytte sengen, YAY! Jeg glæder mig helt vildt; lige nu er jeg ved at blive lidt skør af at der er ting overalt herhjemme. Og her til eftermiddag har vi bare været ude og nyde det gode vejr!

Nu er Matti puttet, Claus sidder ved computeren og jeg sidder bare lige her med iPaden. Jeg er træt, brugt, har ondt i min skulder (af at male det skide loft) og ser De Unge Mødre. Men klokken er ikke engang 20, så jeg tænker måske det er liiidt for tidligt at gå i seng. Er det ikke? Også selvom jeg har en lækker Matti liggende i smørhullet derinde.

2 tanker om "En god og fyldt weekend"

    1. Christina Forfatter

      Helt sikkert! Og det skal man bestemt heller ikke underkende – det er rart bare at kunne hygge og snakke med dem 🙂

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *