Årets første is i haven!

For pokker, hvor har vejret i dag bare været mega lækkert! Så komme det længe ventede forårsvejr endeligt. Tak! Vi var helt oppe på 22grader på et tidspunkt – jeg er mega fan!

Vi har sådan en “uskreven aftale” herhjemme. Den første dag hvor vejret er til at vi kan rende rundt med bare tæer i haven, så er det forår! Og når det er rigtig forårsvejr – ja, så skal vi da også have is! Og både Matti og jeg ELSKER is! Så det kunne vi hurtigt blive enige om var en god idé!

Vi har ikke været i haven hele dagen, da vi har brugt formiddagen på at male (jojo, det skrider fremad!) – så da vi endelig var færdige og havde fået noget frokost, så higede jeg virkelig også efter at komme UD!

Og så havde jeg egentlig besluttet mig for at jeg bare ville slappe af i haven; men jeg fik da revet både grene sammen og plantet lidt blomster – men drengene legede bare så godt, at jeg lige så godt kunne få fikset lidt.

Har I nydt det gode vejr?

En tanke om "Årets første is i haven!"

  1. Pingback: En god og fyldt weekend |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *