Der er ikke langt fra tanke til handling

Personer som kender mig privat ved, at jeg har været sådan lidt “træt” af vores hus. Jeg føler ikke vi bruger vores plads optimalt, ment på den måde at vi har en stor kælder som bare står. Altså der er gæsteværelse og kontor dernede, men gæsteværelset bliver aldrig brugt.. Og når Claus går på kontoret, ja så ser jeg ham ikke fordi jeg bliver i stuen. Så gik jeg med tankerne om alt muligt.. Indtil Claus for noget tid siden sagde ‘hvad med at vi sover i kælderen istedet?’ Og dengang tænkte jeg det var en elendig idé – lige indtil igår aftes. Idéen blev faktisk bedre og bedre i mit hoved.

Så da jeg kom hjem fra en veninde igår aftes, snakkede Claus og jeg om fordelene/ulemperne ved at rykke rundt på det hele – og vi var faktisk enige om at det er en god idé!

SÅ! Planen er faktisk den.. At vores soveværelse skal flyttes ned på det nuværende kontor og Mattis værelse skal ned på gæsteværelset – for jeg vil altså sove på samme etage som ham. Men det giver bare så god mening. På Mattis nuværende værelse, kommer kontoret så til at være (faktisk som det var før vi fik Matti) og på vores gamle soveværelse, vil vi forsøge at etablere et legeværelse – hvad og hvordan med det rum har vi endnu ikke snakket færdig om. En ting af gangen, haha.

Da jeg stod op i dag var jeg SÅ klar på bare at komme igang – Claus rystede på hovedet af mig og så gik vi ellers i kælderen og kom så småt igang. For hold nu kæft, hvor har vi bare meget skrammel på kontoret. Det er jo fuldstændig latterligt. Så vi er igang med den helt store tur; hvad skal ud, hvad skal sælges og hvad kan vi gemme. Det skal være skidt før det bliver godt – og jeg tror virkelig på at det er en god beslutning at flytte rundt på det hele. Jeg forstår slet ikke hvorfor vi ikke er kommet på det noget før (eller okay.. Claus har nævnt det før.. men sssh).

Nu holder vi dog pause! Helt indtil.. i morgen. Jeg skal på kursus om dagen og hjem til en veninde om aftnen, men så er det jo godt Claus er hjemme 😀 ..

En tanke om "Der er ikke langt fra tanke til handling"

  1. Pingback: Man skal jo starte et sted.. |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *