En bondegårds-tur

I dag har Matti, Claus og jeg været en tur på landet. Der har nemlig været sådan noget “vi åbner vores gård, så I kan se vores dyr”-dag i dag – og jeg er helt pjattet med det koncept! Jeg synes det er sådan et godt initiativ til os der bor inde i byen og ikke ser hverken køer eller får hver (eller hver anden dag). Vi var også afsted sidste år – og vi skal helt klart afsted igen næste gang der er et lignende arrangement.

Det var dog ærgerligt, at det var så skide koldt! Altså virkelig. Det kan man selvfølgelig ikke styre.. Men det gjorde at man ikke var derude nær så lang tid som man måske godt kunne have være.

Og vi var selvfølgelig rundt og hilse på alle dyrene – og dem der kunne røres ved skulle selvfølgelig også røres. Og det ER virkelig et hit. Det der dog var mest interessant for Matti var kattene, haha. Dem var han ret meget optaget af. Han fik også sagt til faren “nuurh. far, sådan en ønsker jeg mig” – men det var vidst ikke nok til at faren synes det var en god ide, haha. Men der var en del dyr; vildsvine, heste, får, geder, kaniner, kyllinger og katte. Og får var der masser af! – og mange af dem med påskelam! Det er altså lidt hyggeligt og så er de bare skide søde, sådan nogle små nogle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *