At kunne tælle til 10

Jeg har før snakket om disse dækkeservietter i et indlæg. Det er nogle jeg købte hos kids-world for noget tid siden, men de bliver altså stadig brugt dagligt herhjemme. Dengang var jeg henrykt over at de var SÅ smarte og gav god samtale ved bordet når vi spiste fordi de var fyldt med “hverdags”-billeder. For lidt tid siden rykkede vi et tak op, så istedet for at dækkeservietten er fyldt med billeder – ja, så er den fyldt med tal. Og det er et KÆMPE hit; Matti har altid interesseret sig for tal – så det her er virkelig genialt!

Noget af det der er så smart ved den (synes jeg), er altså der kan arbejdes med tallene på forskellige måder. Eller ikke arbejdes med, men forklares. For selvfølgelig står tallene der, men under tallene står antallet vist med fingre OG fx ved 5 tallet er der 5bananer i tallet. Så hvis det er svært lige at huske hvad tallet hedder, så er der en masse muligheder for at kunne tælle sig frem til det. Og så er der også et ur, der viser hvordan klokken ser ud når den er 1,2,3… osv, men så langt er vi ikke lige kommet endnu, haha. Der er selvfølgelig også kabalerne, meeeen. Dem venter vi altså lige lidt med 😉 ..

Faktisk har jeg lige lagt en film op på Instagram hvor Matti tæller – så jeg har linket til min Instagram hvis I kunne have lyst til at se det. Ja okay, jeg synes han er mega sej! Og ja jeg er hans mor – men han er altså ret sej! Han er virkelig hård til det og synes det er vildt sjovt.

I kan selv få fingrene i dækkeservietterne HER, hvis det kunne have interesse. Jeg er i hvert fald VILDT glad for vores! Vi opfordrer faktisk ikke til at snakke om dem, det gør Matti helt selv. De næste dækkeservietter der kommer er så med ord og derefter engelske ord, men dem går der lidt (lang?) tid inden vi finder frem.

Haha. Det lyder sgu næsten som om jeg prøver at sælge jer de her dækkeservietter. Det er ikke derfor jeg har lavet indlægget. Jeg nævnte bare sidste gang hvor begejstret jeg var for dem og nu hvor vi har taget den næste dækkeserviet i brug, tænkte jeg at jeg ville lave et opfølgende indlæg. Det kunne jo være nogle af jer kunne blive inspireret og ville have lyst til at prøve det samme.

Og så bare lige for at gøre det klart, så er dette ikke et sponsoreret indlæg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *