Fars fødselsdag

Igår havde min far fødselsdag – og derfor var vi inviteret hjem til fødselsdag hos ham. Vi havde selvfølgelig lidt gaver med til ham; Matti har luret den med gaverne og er MEGET hjælpsom når de skal åbnes. Vi havde købt en ny barbermaskine til ham – som han ønskede sig, og Matti havde været kreativ og lavet et maleri til ham. Heldigvis blev han glad for gaverne.

Og som I kan se så dekorere vi selv vores gavepapir, haha. Det er altså ikke fordi det SKAL være hjemmegjort det hele, men fordi jeg (igen igen igen igen) havde glemt at købe gavepapir – og så måtte det lige blive nødløsningen. Men fint er det da!

Og som et godt tiltag blev vi enige om at tage en tur i skoven – og jeg ELSKER at være i skoven, så jeg synes selvfølgelig det var en fantastisk ide! Så da vi havde spist alt hvad vi kunne af pålægskagemanden, legede vi lidt i stuen (okay, mig og min bror legede med LEGO imens Matti legede med morfar) og så tog vi tog på og kørte i skoven. I en af de skove i nærheden af os, har de en sanse-sti og den skulle vi selvfølgelig gå på; så vi skulle både mærke på mos, kigge igennem et træ og sådan nogle træ. Jeg synes det er et ret godt tiltag!

Da vi var trætte efter en lækker gåtur i skoven, tog vi igen hjem til mine forældre. Her hyggede vi med pizza til aftensmad. Det var en super måde at afslutte dagen på! Så da vi kom hjem var vi godt trætte.. Matti kunne næsten ikke holde sig vågen i bilen på vej hjem, haha – og vi bor altså kun 4-500 meter fra dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *