En blomstret sag

Kender I det der, hvor man laver noget som er lidt ekstra vild med? Jeg har lavet dette sæt til en god veninde og jeg er HELT VILD med det blomstrede stof. Ej, men for pokker hvor er det bare fint.

Hun spurgte om jeg ikke ville lave et toilettaske-sæt til hendes mor som har fødselsdag – og selvfølgelig ville jeg da det! For noget tid siden, lavede jeg et lignende sæt (dog med noget andet for) til hende. Og ja, så er det jo bare ekstra fedt, når man selv synes resultatet er blevet super godt.

Jeg har stadig noget af stoffet.. måske jeg skille finde på et eller andet at lave af det. Jeg synes det er en super flot sammensætning; med den rolige quiltede grå yderst og så det blomstrede stof inderst. Ih, så fin det er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *