Nu også uden sut!

For pokker, hvor bliver Matti dog stor. Jeg kan slet ikke følge med. I tirsdags besluttede han sig for at det der med at bruge sut, det gad han ikke mere. Og så har han faktisk ikke brugt den siden. Bum. Sådan.

Og hvor var det nemt. Jeg var overbevist om at det ville blive en kamp, for han har været MEGET knyttet til den. Men tirsdag til aftensmaden spørger Matti om han må sove inde i vores seng. Jeg siger at vi kan lave en aftale der hedder at hvis han vil sove i vores seng så er det uden sut. Han tænkte lidt over det og det ville han gerne. Og så var det faktisk det. Jeg tror det tog ham 15min at falde i søvn og der var ingen gråd eller lignende. Ret vildt!

Det er sgu ret sejt. Og herhjemme havde vi en aftale om at når man ikke længere brugte sut, så måtte man få LIGE det legetøj man gerne ville have. Og Matti ville bare hammergerne have en skyder der kunne skyde med biler – så det skulle han da selvfølgelig have med sig hjem (også selvom moderen synes den var skide dyr, men jeg kan jo ikke sige han selv må vælge og så bagefter sige ‘men ah, den der er for dyr’).

Nu har vi lavet en aftale om at sutterne skal ud i zoologisk have. Gad vide om man også kan aflevere dem i Blåvand Minizoo? Det ville da gøre det hele lidt nemmere. Haha. For jeg tænker at der vil være en god afslutning.

Men han er så god. Det eneste tidspunkt det er lidt svært ikke at have den sut mere, er når man vågner tidligt om morgenen.. Så har han lidt svært ved at falde i søvn igen. Men det er helt sikkert bare tilvænning. Og så skal mor her bare forstå at hun altså har en STOR dreng nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *