Lidt forårsfornemmelser

Når nu vejret udenfor ikke rigtig kan finde ud af om det skal være plus eller minus grader (og om det skal sne eller solen skal skinne).. Ja, så må jeg jo forsøge at få lidt forår IND i huset istedet. Jeg kan faktisk godt lide sne og sådan, jeg bliver bare ret træt af at det er så varierende. Så må det da lige beslutte sig, tænker jeg.

Jeg har selvfølgelig lidt gang i påskepynten – selvom vi ikke har ret meget – og det i sig selv er jo også lidt forårsagtig, men lidt farver og blomster skal der til!

Men! Jeg vælger at være optimistisk og så rent faktisk planlægge efter vejrudsigten (som siger 9graders varme i morgen!) og så planlægge lidt udeaktiviteter i morgen. Enten skal vi ned og se på de store maskiner ved åen eller også tager vi måske i zoo – så vejret skal altså være bedre end i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *