Shoppetur

Jeg har haft en super weekend. Jeg har lørdag været i Kolding Storcenter med Kamilla. Det var en ret LANG dag, men som altid super hyggeligt. Og selvom jeg egentlig havde sagt fra start at jeg ikke ville købe ret meget, endte jeg med at bruge en del penge alligevel.

Men jeg fik købt nogle virkelig fede ting! Jeg har besluttet mig for at komme liidt ud af min comfort zone og ikke kun købe sorte/grå farver. Så derfor; masser af farver! Og også et par bukser, som jeg glæder mig til at få på! Og så lige udover billederne ovenover, fik jeg også købt et par sko, en basis top og noget undertøj.

Ooog jeg havde egentlig sagt til lig selv at jeg ikke ville købe noget til Matti. Det skulle jo være en tur med hygge og selvforkælelse. Men lidt kunne jeg altså ikke lade være med at købe til ham!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *