Foderhus – en lille inde-aktivitet

For pokker, hvor er det bare hundekoldt udenfor! Og for at undgå et være ude mere end højst nødvendigt, har vi lavet lidt forskelligt herhjemme. Da det sidst var frysende koldt udenfor, hyggede vi med at lave foderhus/foderbræt. Og så ville jeg lige give fiffet videre – for det er super hyggeligt og virkelig simpelt.

Man skal bare bruge en tom mælkekarton, gøre den ren og så skære store firkanter på alle siderne. Det er nemlig ret smart med sådan en mælkekarton, for den kan holde til vejret udenfor.

Og så er det bare igang med malingen. Matti var dybt optaget af at male og det var meget vigtigt at den var malet over det hele – også indeni (det er jo klart).

Og voila. Lidt foder i bunden og en snor i toppen – og så har man et foderbræt til haven. Nu er vi så spændte på om fuglene overhovedet gider bruge den, haha. Så vi må vidst hellere ud og kigge i morgen om der er blevet spist lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *