En tur i biffen (igen)

Både Kamilla og jeg synes altså at Fifty Shades – fri var en mega god film og bestemt værd at se igen! Så vi besluttede at vi ikke kunne vente på at den udkom på film, men at vi altså SKULLE ind og se den igen. Og den var lige så god som jeg huskede den.

Og nej, den er ikke lige så god som bogen – jeg tror aldrig en filmatisering bliver lige så god som bogen. Men hvis man går ind med tanken om at den ikke er som bogen, så synes jeg faktisk de er sluppet rigtig godt afsted med det. Og så er hver en scene med den kære Mr. Grey jo velkomment! Han kunne jeg godt kigge på igen og igen, haha. Og så synes jeg faktisk at 3eren her er bedre end de to andre!

Og selvom jeg nu har set den to gange – så skal jeg selvfølgelig også have den på film. Man kan jo ikke starte en triologi uden at færdiggøre den! Har du set den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *