Ny telefon!

Se lige hvad jeg har købt mig. I meget meget meget lang tid har jeg sukket over den nye iPhone – ikke X’eren, men 8 plus – og efter lang tid, blev jeg enig med mig selv om at nu måtte jeg altså godt købe den! Og hvor er den bare fantastisk!

Den gamle virker jo egentlig fint nok, men den kunne ikke helt det jeg gerne ville.. og så skulle der bare ske noget nyt! Jeg bøvlede en del med kameraet på den gamle – og når jeg bruger min telefon meget til at tage billeder med.. ja, så vil jeg altså ikke gå på kompromis med kameraet! Og så har jeg SAVNET at have iPhone.

Jeg tænker også at jeg jo ikke kan stoppe tiden – Matti bliver jo ved med at vokse og det går bare åndssvagt stærkt! Så er det rart at have en telefon der kan tage GODE billeder igen, så man kan få foreviget nogle af de store, fantastiske, sjove og vilde øjeblikke der kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *