Farve i stuen

Okayokay.. jeg ville egentlig gerne have vist jer en masse billeder fra vores “nye” stue, men da jeg så fik kigget mine billeder igennem på iPaden var det helt af helved til, haha. Men der var lidt der kunne bruges – og det giver mig mulighed for at flashe farven for jer. Så må I se flere billeder af stuen på et andet tidspunkt, eller måske I selv kan fornemme hvordan det ser ud.. mon ikke.

Jeg synes faktisk det giver mere mening som det står nu. Jeg har fået mig den der reol-ting fra Søstrene Grene, så jeg har mulighed for at have lidt flere nips fremme – det kan jeg godt lide! Og som I kan se, så har Matti også fået 2 hylder (og to kurve på gulvet). Han bor her jo ligeså vel som jeg gør, så selvfølgelig skal han også have plads til at være i stuen. Efter at han har fået de to kurve – så kan han have lidt fremme og resten kan vi gemme i skænken. Jeg er fan! For selvfølgelig vil Matti være hvor vi er – og det er jo oftest i stuen.

Og se lige farven!! Er den ikke bare flot? Jeg har jo selv blandet den, men den er virkelig blevet ligesom jeg havde forestillet mig i hovedet inden jeg gik igang. Jeg har haft hvid vægmaling – og så blandet op med lidt forskelligt akryl-maling. Det var det samme jeg gjorde da jeg farvede væggen på Ms værelse. Den er hverken for lys og ikke for mørk, hvis I spørger mig. Da jeg lavede den i spanden, synes jeg den så meeeget hvid ud, så der var jeg lidt i tvivl om hvordan det ville se ud på væggen. Jeg synes nu det ser rigtig godt ud!

Der er selvfølgelig stadig lige lidt småting jeg skal have fikset i stuen. Som fx at planten på gulvet skal i en skjuler, istedet for at stå i en skål. Det ser virkelig ikke smart ud, men vi kan ikke helt blive enige om hvad det skal være. Derudover skal billedet over spisebordet også laves om – den passer jo på ingen måder ind i stuen mere! Men har Søstrene Grene de farver jeg skal bruge? Niks, så må lige andre steder hen og finde maling. Det skal jeg nok vise jer når jeg går igang.. engang. Oog, så skal jeg lige have en plante i potten i vinduet også. Jeg købte den i Søstrene Grene fordi jeg synes den er SÅ fed, men har altså ikke fået købt en plante endnu. Flot. Men frem skulle den.

4 tanker om "Farve i stuen"

 1. Christina Forfatter

  Undskyld mit sene svar. Nu har jeg ledt og ledt – og faktisk er jeg i tvivl om det overhovedet er STUVA serien hedder. Jeg kan i hvert fald ikke lige finde den derinde. Men ja, det er nok… 4 år siden vi købte den. Jeg leder lige videre, og så skal jeg nok smide et navn/link herind hvis jeg finder den .. 🙂

  Svar
 2. Rikke

  Hej Christina,
  Er ret vild med jeres tv-bord. Kan du hjælpe med hvor I har købt det henne? Synes ikke lige jeg kan læse det nogen steder.
  Kh Rikke

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *