Et hurtigt projekt, når man mangler et projekt.. 

Jeg har ikke rigtig gang i nogle vilde hækleprojekter for tiden. Kender I det at man gerne vil lave et eller andet, men man ikke lige kan komme på hvad det skal være? Sådan har jeg det lige nu.. SÅ har I nogle gode idéer, så hit me!

Men selvom jeg ikke har gang i nogle hækleprojekter, så har jeg gang i symaskinen – og (igen) gang i Calendar Girl-bøgerne. Ej men shit man, de er virkelig gribende! Jeg har læst den første af dem på 3 dage, hov.. 

Nå, men det var lidt et sidespring.  Det jeg ville skrive lidt om, var det der med at det faktisk kan være lidt frustrerende gerne fx i mit tilfælde at hækle (fordi jeg slapper af ved det), men ikke ane hvad filan jeg skal lave. Bamser? Nej, for Matti er ikke en bamse-dreng – han gider dem ikke rigtig. Tæpper? Hell no, jeg mister tålmodigheden halvvejs.. Hmm. Ja, jeg håber jeg lige pludselig får en god ide! Jeg har selvfølgelig gang i symaskinen; hvor jeg har gang i både makeup-punge og puder – men når jeg sidder i sofaen er det altså bare rart at kunne tage hækletøjet frem. Just saying.

Så dette var hvad der hoppede af nålen. Normalt har jeg alle mine nåle liggende i en skål og det kan godt være lidt et helved at bruge (okay, den er ret rodet og der er måske lidt mere end bare nåle i). Men det her tror jeg faktisk er løsningen; jeg har sat ved maskinen i dag og jeg synes faktisk det fungerede rigtig godt! Opskriften har jeg fundet på nettet og den er bare super nem og ligetil – og så tager den ikke ret lang tid at lave. Win-win.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *