Matti og mor bager!

Jeg elsker at bage; det er ikke så tit jeg gør det, men jeg synes det er hyggeligt. Især nu hvor Matti vil og kan være med! I dag fik vi bagt både banan/chokolade muffins og kage!

Jeg skal dog lige lære at det ikke altid bliver HELT som jeg vil, når jeg har Matti som hjælper. Haha. Fx da Matti skulle komme formene i silikoneformen og han bare trykkede dem i og bøjede alle kanterne. Haha. Havde det været uden Mattis hjælp, så de i hvert fald ikke sådan ud – men samtidig har det vel også en charme når man ved det er ham der har gjort det? Uanset, så hyggede vi os!

Nå.. Men tilbage til kagen. Selvom jeg prøver at tabe mig, er Claus et kæmpe kage-hoved og i dag havde vi nogle bananere der skulle bruges.. og hvorfor ikke bruge dem på en kage? Opskriften fandt jeg HER – og jeg synes faktisk den blev rigtig god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *