Sommer(ferie) negle

Jeg har sommerferie lige nu – og jeg NYDER det! Vi laver en masse ting og det er skønt!

En anden ting der også er ret lækker – det er at når det er ferie, så kan der igen komme lak på neglene! I den institution jeg arbejder i, må man ikke have neglelak på eller længe negle – og det er jo fair nok og den er jeg helt med på, det er bare lidt ærgerligt når der findes SÅ mange flotte farver! Så de flotte farver må komme på når der så er mulighed for det – som fx nu!

Der er knald på farven, men den er bare så skide flot altså! Overvejer lidt om den skal på mine tæer, når jeg kommer tilbage på arbejdet.

Min veninde Kamilla har de der Le Mini Macarons lakker og dem fik jeg lige lov til at prøve. Det er jo en form for gellak, så de skulle kunne holde i 2 uger.. Og ved I hvad? Det virker sgu! Jeg overvejer kraftigt om jeg også skal have investeret i sådan nogle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *