The only workout you regret, is the one you didn’t do

… Hvad er det da for noget værre vrøvl!

Jeg har været ude at løbe i dag for første gang i gud ved hvor længe.. Og det var for at sige det på godt jysk en rigtig lorte tur.

Motivationen fejlede virkelig ingenting; jeg stod op, tog træningstøjet på, musikken i ørene og på med skoene – og afsted med mig. Og faktisk nåede jeg da også at løbe 500m før det ligesom begyndte at gå ned af bakke.

Først fik jeg voldsomt sidestik.. altså, det er vel klart når det er længe siden sidst. Og imens jeg kæmpede mig igennem det, begyndte det sgu at regne. Ej men! Lige der havde jeg sgu mest lyst til at vende om. Og det burde jeg måske også have gjort. For så begyndte det at nage på mine hæle og vupti, så havde jeg da lige vundet mig to vabler oveni. Great.

Jeg forsøgte at løbe videre.. Men jeg måtte give op. Det gjorde simpelthen SÅ ondt i mine hæle (Ja, nu var sidestikken jo så væk). Jeg valgte at smide skoene og så gå hjem i bare tæer istedet; god idé hvis i spørger mig. Men tror i så ikke at det IGEN begyndte at regne?! For pokker da!

Så.. altså jeg fortryder da lidt jeg tog afsted i dag. Men tænker så også at det umulig kan blive en lige så dårlig tur næste gang. Og måske jeg bare sksl starte med at komme plaster på..

Men nå. Jeg kom da afsted! Babysteps!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *