Toogethalvt

Den her bandit fylder 2,5 i dag. Det gik op for mig igår, da Facebook delte de der minder – og fortalte mig at jeg jo havde veer igår for 2,5 år siden. Og med veerne ‘igår’, må det jo betyde at Matti bliver 2,5år i dag. Hurraa!!

Tiden går alt for hurtigt! Det er slet ikke til at følge med. Han er en selvstændig, stædig(!), glad, sjov og dejlig dreng – og jeg er simpelthen så glad for ham og stolt af ham. Og selvom det der natte-putteri kan drive mig til vanvid (seriøst – jeg fatter stadig ikke at han ikke bare kan overgive sig), så er han en fantastisk og omsorgsfuld mus.

Men det betyder også.. at nu hvor han er 2,5 – så er der kun et halvt år til han skal i børnehave. Stop stop stop! Jeg ved godt at Matti nok skal blive klar til det og tage det i stiv arm – men moren her er bare sletslet ikke klar til det. Han er jo lige startet i dagpleje?! Mand, hvor bliver han stor! Puh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *