Kærestetid

Mandag til tirsdag i sidste uge, sov Matti hos sin farmor og farfar – fordi vi havde nogle arbejdstider, der gjorde at det ikke lige kunne hænge sammen ellers. Men det gør bestemt ingenting, for Matti ELSKER at være hos dem!

Men da vi så kom hjem fra arbejde mandag og bar ‘barneløs’, kiggede Claus på mig og sagde “Såå.. Matti sover ude. Skulle vi ikke tage ud at spise?” – og det gjorde vi så. Vi valgte Jensens Bøfhus; egentlig mest fordi vi var lidt nysgerrige efter hvordan deres nye koncept fungerer.

Og altså.. Maden var super lækker. Det smagte godt! Jeg synes dog det var lidt ærgerligt, at imens vi sidder og nyder vores snackkurv, så kommer hun med vores hovedret – og da vi så nævner for hende at det synes vi da er lidt nederen idet vi jo ikke er færdige med den første ret.. ja, så virker hun en smule forvirret og siger noget med “vil i gerne have jeg sætter dem tilbage så de kan blive ved med at være varme”.. Og altså, det tænker jeg da var lidt en selvfølge.. Men åbenbart ikke. Nå men! Udover dette, så smagte det rigtig godt.

Og det var virkelig hyggeligt. Vi fik snakket og ‘været sammen’ bare os. Det burde vi faktisk gøre lidt mere i.. Men når vi nu gør det, så er det bare guld vær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *