Når man kigger væk i 2min!

Han er sgu hurtig ham Matti. Matti og jeg sad og tegnede .. Og så ville jeg lige hente noget på toilettet. Jeg var væk i max 2min – og så så han sådan her ud. Haha. Heldigvis er det “bare” tusch og det skal nu nok komme af, men han er fandme blevet hurtig! Og jeg nåede ikke engang ud til ham, før han sagde “Hov.. Der er tusch på mine fingre” (ja, og hele din arm!). Haha. Men vi fik da lige en snak om at det måske lige er lidt bedre at tegne på papir end på kroppen. Det er vi ikke helt enige i, men jeg håber da at han lige tænker sig om en anden gang.

Og så er det smart at man kan få vandbaserede tuscher, som gør at det kan komme af både tøj og hud.. Moderen skulle måske bare have fundet dem frem (nu vi rent faktisk HAR farverne), istedet for de billige tuscher fra Tiger. Flot Christina. Men nå, lilla og orange er da også flotte farver.

Men han er nu sød alligevel.. Med eller uden tusch på armen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *