Den første togtur

Hver gang vi kører eller går forbi et tog eller banegården, snakker Matti helt vild om det ‘der gad jeg godt ind, mor‘. Claus og jeg har snakket mange gange om at vi da hellere måtte komme ud og køre en tur i tog en dag. Og det havde vi lige mulighed for i dag, så vi tog afsted.

Vi var taget derned lidt før toget egentlig kørte, så vi havde tid til at se på de tog der holdt stille dernede. Matti synes det var skide spændende! Vi så dem alle mange gange! Han var især ellevild da vi sad inde i toget og ventede på den ville køre. Matti var så fascineret af det – og meget optaget af at toget kørte stærkt og at man kørte forbi mange ting. 

Vi valgte at tage en lille tur til Esbjerg – det gav mig en undskyldning for også lige at skulle et smut i Broen. Matti var ikke så imponeret over broen (butikker, hvem gider også det?), men det gik.. især når han vidste at vi skulle med toget hjem igen.

Jeg tænker at vi skal ud og køre i tog igen en gang; for Mattis begejstring smittede af, så det var en sand fornøjelse. Jeg er ret pjattet med alle disse ‘første gange‘ – de er SÅ magiske, synes jeg. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *