Sankt Hans

Egentlig har vi førhen været enten ved åen eller ved stranden og se Sankt Hans og det plejer at være super hyggeligt. Men det starter bare først kl 21 – og med en Matti er det bare altalt for sent.

Så i år kom jeg på at vi jo kunne holde det hjemme bare. Så vi invitere mine forældre og bror og kæreste hjem til os. Først til aftensmad og derefter bål i haven.
Og det var simpelthen så vellykket. Jeg fik gang i bålet i første forsøg (selvfølgelig) og da der var godt gang i det, havde jeg købt sådan en dims til at lave popcorn i. Det fungerede rigtig godt! Så jeg tænker bestemt det også er sådan vi gør næste år. Så kunne vi sidde i haven og hygge indtil vi ikke gad det mere. Med popcorn, øl og kaffe.

Hvordan holdte i Sankt hans? Gjorde I noget specielt – eller var det bare en aften som alle andre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *