Et lille pap(lege)hus

De som kender mig ved at jeg elsker at have gang i et eller andet (åndssvagt?) projekt. Denne gang var det et legehus til Matti jeg havde i tankerne. På min fars arbejde, har de nogle stooore papkasser, som jeg har fået fingrene i!

Inden jeg gik igang var tanken egentlig, at den skulle i stuen og stå så Matti kunne lege med den. Men da jeg fik den samlet i haven, gik det lidt op for mig at papkassen var KÆMPE, så vi droppede stuen (for den kunne faktisk slet ikke komme ind af døren, haha). Lige nu står den i udestuen – og når det er godt vejr har vi den med i haven.. den fylder enormt, men Matti hygger sig med den.

Og selvom det jo (selvfølgelig) er mit projekt, så har Matti hjulpet med at vælge farver og male – ja altså i hvert fald en kvart side.. så var det ikke sjovt længere. Så har jeg skåret vinduer og døre i den, så den lignede et hus så meget som muligt. Og faktisk synes jeg den er blevet ret god. Matti synes det er fantastisk med “sit hus” og han bruger faktisk rigtig meget tid i den – har fyldt den med tæpper og puder og bærer legetøj frem og tilbage. 

Den er blevet rigtig fin, synes jeg, og virker indtil den går i stykker (selvfølgelig) – Men så ryger den ud! Og det viser bare lidt, at nogengange skal der ikke så meget til før at skabe noget som kan blive rigtig godt. Når det er sagt, så ville jeg så gerne at vi havde et rigtigt legehus i haven. Det kunne være så fedt!

En tanke om "Et lille pap(lege)hus"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *