En tur i zoo

I dag har Matti og jeg været et smut i Blåvand Minizoo med en veninde og hendes skønne unger (og mand). Og det var simpelthen bare så hyggelig en tur! Jeg overvejer lidt om man måske burde købe et årskort derud, så man får det brugt noget mere. 

Jeg elsker at være derude. Det er småt og hyggeligt – og det passer perfekt til en formiddag inden Matti bliver træt. De har mange forskellige dyr (og de er selvfølgelig super spændende at kigge på), men det er lige så meget legepladserne der var dragende.

Og da vi var færdige med at se på dyr, havde vi taget mad med hjemmefra. Så vi hyggede med pizza, pølse horn, yoghurt, lækkert frugt og slik. Og selvfølgelig afsluttede vi turen med en is!

Og se ham lige!!! Ej men jeg synes han er SÅ sej. Dyrepasseren spurgte om han ville sidde med slangen – og det var han selvfølgelig frisk på! Så der sad han og var så stolt af at sidde med slangen.. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *