Så er tæppet færdig!

Se lige engang! Nu er jeg (endelig!!) blevet færdig med tæppet jeg startede på sidste år. Tanken var jo egentlig dengang at den skulle være færdig inden det blev frostvejr.. og nu er det så forår. Hovsa.

Tæppet er lavet af rester (og lidt nykøbt) garn – og jeg synes faktisk at resultatet er blevet rigtig fint. Men fuck, hvor jeg hader ender! Ej men det er simpelthen det værste at skulle ordne.. det var først bagefter jeg lurede smartere teknikker til det (er det ikke altid sådan?). 

Men nu da det jo ikke er frostgrader mere, må jeg indrømme at jeg var lidt spændt på hvordan tæpper ville blive brugt.. Men heldigt for mig – så ELSKER Matti sit tæppe; han hygger med det og sover med det.
Det trak dog til sidst tænder ud at lave.. og det var ikke nær så sjovt halvvejs som da jeg startede… så jeg tænker bestemt ikke jeg skal igang med et tæppe igen indenfor den nærmeste fremtid. Men så er det godt jeg har en maaaasse andre projekter jeg gerne vil igang med. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *