Bryllup

Claus og jeg har i weekenden været til bryllup hos en af mine bedste veninder. Og selvom det var en lang dag – så var den fantastisk! Jeg er så glad for at vi fik lov til at være en del af deres dag. Det betyder alverden.

Dagen startede i kirken og det var simpelthen SÅ smukt. Bruden lignede en prinsesse og gommen så så godt ud! Og da de så hinanden i kirken, kunne man bare fornemme deres kærlighed til hinanden! Pludselig kom alle brudens søskende op til alteret og satte sig og sang en sang til brudeparret; jeg siger jer.. Lige der var det altså lidt svært ikke at blive lidt påvirket.

Festen blev holdt på Nymindegab Kro. Jeg har aldrig før været der, men det var det helt perfekte sted til den her fest. Alt var gennemtænkt og fantastisk; udsigten, maden, pynten.. ja alt. Som du kan høre var jeg altså meget imponeret!

Men efter 14 timer til bryllup så bliver man altså lidt træt! Jeg kan kun forestille mig at brudeparret må have været helt bombede, da vi alle var taget afsted og de ligesom kunne lande i sengen.

Jeg har faktisk ikke engang et billede af Claus og jeg fra dagen.. egentlig lidt ærgerligt. Men nu var det jo heller ikke lige os der var i fokus, hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *