Bananpandekager

Jeg ville bare lige dele en nem og lækker opskrift med jer! Egentlig er den sense relateret, men man kan jo godt spise den alligevel. Og Matti er helt vild med dem; så de kan sagtens fungere som måltid eller snacks.

Ingredienser (Ca 25 små pandekager)

  • 4 æg
  • 4 æggehvider
  • 2 store bananer
  • 60g havregryn 
  • 2-3 tsk kardemomme eller kanel

Fremgangsmåde:

Kom det hele i blenderen og blend til det har en ensformig masse. Så er de klar til at komme på panden! Jeg steger mine i smør.

Opskriften har jeg fundet i sense-bogen ‘syv dage med sense’ – som virkelig er en god bog, hvis man vil have et indblik i hvad sense egentlig er for noget (og en guide til den første uge). Jeg har dog ikke brugt æggehvider fra bægre, da jeg tænkte de jo alligevel skulle varmes på panden.

Og så lige noget helt andet. Vil bare sige at jeg siden mandag (og det er lørdag i dag) har tabt mig et halvt kilo!! Selvfølgelig er der langt vej igen, men bare det at der sker noget er godt. Så nu skal jeg bare fortsætte – og så begynde at motionere noget mere også. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *