Fastelavn 

Så blev det fastelavnstid- og jeg må indrømme at jeg var lidt begejstret for Mattis fastelavnstøj. Sidste år var han jo ko.. eller, han nægtede at få det på i legestuen så han nåede slet ikke at have det på. Jeg tænkte at jeg ville undgå lidt af det i år (for han gider ikke altid det der udklædning), så han blev cowboy – jeans, skjorte og en vest. Bum. Så havde jeg købt revolvere, bælte og hat – men det gad han selvfølgelig ikke have på. Hvad havde jeg dog regner med, haha.

Og ud fra billeder på tabulex og hvad dagplejemor siger – så havde han en fest. Han gad godt nok ikke det der fastelavnstøj, men derudover hyggede han sig og synes det var meget spændende. Og de fik ‘fastenaun boller’, så alt var godt. Haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *