Matti 2 år!

Tænk sig! Igår havde Matti fødselsdag- et 2tal skulle sættes i fødselsdagstoget. Moderen her synes det er ret vildt og surrealistisk. Det er da ikke så længe siden han blev født.. synes jeg ikke. Men når det så er sagt – så elsker jeg den alder han har nu; han har en mening og snakker derud af. Det er så fantastisk at han kan være en del af så mange ting nu.

Da Matti havde sovet lidt, kom hele familien. Ligesom da han blev 1år, havde vi valgt at de alle sammen skulle med – så det var Claus’ søskende, min bror, vores forældre og Mattis kusiner. Og Matti ELSKER det – især delen med kusinerne. Så der blev åbnet gaver, leget med gaver, spist boller og kage – og leget lidt i haven med kusinerne (selvfølgelig).

Og da det egentlig var godnat tid, så havde Matti slet slet ikke tid. Han var dybt optaget af sine nye (og fine) gaver! Lige her på billedet har han gang i sine magformers – Matti er ret vild med hele det der med at skille/sætte sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *