2 foredrag på en uge

Sikke jeg kan. Haha. Jeg går ellers aldrig til foredrag men i denne uge har jeg været til 2; et med Lola Jensen og et omhandlende Signalstærke børn.

Foredraget om Signalstærke børn var jeg inde og se med en veninde, da vi tænkte om der var noget vi kunne bruge i forhold til vores børn. Slår lige fast at Matti altså ikke er signalstærk (overhovedet!), men at han – ligesom de fleste andre – har nogle af trækkene og det var var der jeg tænkte man måske kunne få nogle råd og redskaber til at gøre det lettere. Samtidig tænkte jeg også at det var oplagt viden i forhold til mit arbejde i børnehaven. Og det var bare SKIDE spændende! 
Torsdag var jeg til foredrag med Lola Jensen – i ved.. hende fra godmorgen DK. Og hun var altså bare rigtig god! Hun sagde rigtig mange ting, hvor man tænkte ‘gud, det er ligesom herhjemme’ og så kom hun med mange gode fif. Altså der var stor underholdningsværdi i det, men vi lærte altså også lidt. Super godt! Jeg var afsted med mødregruppen og vi havde en super aften; først med mad og så foredraget. 

Noget af det tager jeg selvfølgelig til mig, resten så jeg som god underholdning. Og det er jo sådan det skal være. 

En tanke om "2 foredrag på en uge"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *