Stor dreng – stor seng

Jeg var lige hurtigt omkring det i indlægget fra weekenden; men jeg ville lige fortælle lidt mere om det.

Vi har i længe overvejet om Matti skulle have en juniorseng. Matti skal ikke ligefrem have ros for at være god til det der med at falde i søvn.. og nogle aftner har det taget flere halve timer med en skrigende dreng. Så vi blev lidt anbefalet at en juniorseng kunne være en mulighed..

Men så.. vi fik sengen hjem i weekenden og samlede den. Desværre manglede der en pind til sengerenden, så imens vi ventede på den, vendte vi den om så indgangen var ind mod væggen. Det var ikke optimalt, men det fungerede. Derudover manglede betrækket til madrassen også.. så et almindelig lagen (som passede i målene) kunne bare ikke komme på! Så vi tog et lagen fra vores seng (dobbeltseng).. bare så han kunne prøve sengen. 
Men første gang vi forsøgte at han skulle sove i den (lørdag – middagsluren) var Matti godt nok mere imponeret over at man faktisk kunne rende UD af sengen. Jesus mand! Der var flere gange hvor jeg var i tvivl om det var for tidligt.. Men efter 2 timers ‘kamp’ overgav han sig endelig. Og om aftnen var der slet ingen problemer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *