Stor dreng – stor seng

Jeg var lige hurtigt omkring det i indlægget fra weekenden; men jeg ville lige fortælle lidt mere om det.

Vi har i længe overvejet om Matti skulle have en juniorseng. Matti skal ikke ligefrem have ros for at være god til det der med at falde i søvn.. og nogle aftner har det taget flere halve timer med en skrigende dreng. Så vi blev lidt anbefalet at en juniorseng kunne være en mulighed..

Men så.. vi fik sengen hjem i weekenden og samlede den. Desværre manglede der en pind til sengerenden, så imens vi ventede på den, vendte vi den om så indgangen var ind mod væggen. Det var ikke optimalt, men det fungerede. Derudover manglede betrækket til madrassen også.. så et almindelig lagen (som passede i målene) kunne bare ikke komme på! Så vi tog et lagen fra vores seng (dobbeltseng).. bare så han kunne prøve sengen. 
Men første gang vi forsøgte at han skulle sove i den (lørdag – middagsluren) var Matti godt nok mere imponeret over at man faktisk kunne rende UD af sengen. Jesus mand! Der var flere gange hvor jeg var i tvivl om det var for tidligt.. Men efter 2 timers ‘kamp’ overgav han sig endelig. Og om aftnen var der slet ingen problemer. 

En tanke om "Stor dreng – stor seng"

 1. Brian

  Hej,
  Ja jeg kan godt huske alle de tanker vi gjorde os da vores drenge fik nye senge sidste år. Også fordi den mindste lige var lille nok til at sove i sådan en stor seng mente vi. Men så endte det med vi købte 2 senge her
  https://www.hopogleg.dk/boernesenge-m/madras
  Og hvor den ene blev købt med sengehest som så senere kunne tages af. Og da de så fik en børneseng med deres ynglings figur så kan du nok tro jeg pludselig blev verdens bedste far 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *