Hjerte-veninder

img_20170107_172736_520

I lørdags tog Tanni og jeg på tur. Vi skulle give hinanden vores julegave; vi havde – istedet for en almindelig en af slagsen – besluttet, at nu var det på tide vi fik de ens tatoveringer! Vi har seriøst snakket om at få dem de sidste 5år! Så nu skulle det være..

Vi har været lidt rundt omkring i forhold til hvad vi ville have tatoveret; men nu endte vi med at blive enige om denne. Et lille hjerte på vores lillefingre. Og ved I hvad? Jeg ELSKER den! Den er simpelthen så fin. Jeg skal nok lige vise flere billeder, når den lige har fået lov at hele lidt.

Men wow mand! Nu har jeg jo i forvejen lidt forskellige tatoveringer, men denne var uden sammenligning den der gjorde mest ondt. Er du sunshine mand! Jeg tror måske at hvis det var den første jeg fik.. Ja, så havde jeg måske ikke fået flere. Haha.

Da vi alligevel var dernede, spurgte jeg tatovøren om han måske kunne lave en lille ekstra tatovering på mig. Heldigvis sagde han ja! Jeg har derfor fået skrevet Mattis navn på min arm – endelig! Det har jeg villet have gjort, siden han blev født. Haha. Så er det vidst også på tide. Men lige sådan et billede må I vente med… Jeg har kun lige nogle hvor min arm er helt rød (fordi den slog lidt ud af det folielort..), så den gider jeg altså ikke lige vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *