Den første julegave..

Her i eftermiddags fik Matti lov til at åbne den første julegave. Vi ved jo han nok får et par stykker i morgen (eller en slat, haha) og muligheden for at kunne pakke det hele op og lege med det er måske ikke så stor – så derfor valgte vi at han kunne åbne og lege med en i dag.

Af Claus og jeg har Matti fået den store duplo togbane. Han har i forvejen den anden togbane derfra og han ELSKER den – så selvfølgelig skulle han også have denne. Faren herhjemme er også ret vild med flere skinner, haha. Matti var meget imponeret over kranen der var med!

Og nu flyder det så i stuen, så vi også kan lege med det i morgen når Matti vågner.. Men det gør ingenting, for jeg glæder mig til i morgen! Der er det jo juleaften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *