Sidste dag i Starup 

Så blev det min sidste dag i børnehaven i Starup – og hvor er det underligt! Uanset hvor meget jeg glæder mig til at starte i min børnehave efter nytår, så er det sgu stadig trist at sige farvel til et sted man godt kunne lide at være.

Det var jo et lidt kort visit; fra midt oktober til nu.. Men jeg ville ikke være foruden det. Det har været super godt! Nu har jeg jo været vikar hist og jer i firkløveret siden jeg blev uddannet i 2012 – så at prøve noget helt andet har været ret spændende!

Og selvom man prøver at være glad og være i det – ja så er det sgu stadig trist at sige farvel!
Så nu har jeg smidt min flyverdragt (Jeps, sådan en har jeg nemlig.. og den er så grim!) til vask, så den er klar til efter nytår hvor vi starter i Varde. Jeg GLÆDER mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *