Mini Picasso 

Matti et helt vildt med at være kreativ – og jeg må indrømme at jeg klapper lidt i mine små hænder over det. For det er jo FANTASTISK nu jeg også selv elsker det.

I sidste uge var vi jo i sving med at lege med saltdej. Og i dag havde vi så lige tid til at finde maling mm frem – for selvfølgelig skulle det også males! Det er første gang Matti maler med pensel, men jeg synes faktisk han var rigtig sej til det. Da vi havde maling og det fremme fik vi også malet lidt billeder og sådan. Matti synes det var helt kanon! Men det resulterede godt nok i at knægten skulle i bad, haha. Men sådan er det.

Nu skal tingene jo så selvfølgelig bare tørre, så vi kan finde ud af hvad det skal bruges til. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *