Juletræet med sin pynt

Vi skal godt nok ikke holde jul hjemme, men jeg synes altså at det hører julen til at man har en juletræ! I sidste weekend var vi jo ude og fælde Juletræet med mine forældre, og i torsdags – da matti vågnede fra luren – fik vi den så pyntet. Jeg synes simpelthen den er så lille og fin.. og så passer den lige ind i vores stue.

Jeg blev spurgt om Matti godt kunne lade træet være og det går faktisk okay. Vi besluttede at vi ikke ville have en masse på – og de kugler der er på er lavet af plastik. Så skulle han få lyst til at gøre et eller andet, så kan det ikke gå voldsomt galt. Engang imellem er han lige henne og pille, men det skal han altså også have lov til.

Har I fået juletræ? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *