3 søndag i advent

Det er allerede den 3 søndag i advent – og det betyder jo at der er kort tid til jul – 2 uger helt præcis!

I dag fik Matti sådan en skæmmende frø fra BR. jeg har faktisk snakket om at Matti skulle have den helt siden han selv kunne sidde, så nu synes jeg ligesom det skulle være – altså hvis vi skal nå det inden han bliver for stor til den. Haha. Så da vi havde spist morgenmad, skulle Matti selvfølgelig i bad – så vi kunne prøve frøen. Jeg siger jer – hvis jeres børn er lige så vild med bobler og vand som Matti; så er det her altså et hit!

Jeg fik jo også en lille ting i adventsgave. Jeg dik bogen ‘Calendar Girl’, som jeg havde ønsket mig. Så den glæder jeg mig til at begynde på i aften når Bombom sover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *