1. søndag i advent

Så nærmer julen sig! Herhjemme får Matti egentlig gave hver dag i december frem til jul, men jeg synes ikke han skulle snydes for adventsgave – så derfor fik han også lidt i dag. 

Herhjemme er det nissen der kommer med gaverne, så da matti vågnede i morges lå der (selvfølgelig) gave ude foran nissens dør. Matti er MEGET interesseret i døren og snakker meget om nissen der ‘sover’. af julenissen fik Matti et par strømper med dutter (som desværre er for store, så dem skal jeg lige have byttet) og så det spil der. Jeg (… eller jeg mener nissen) købte det på nettet, men jeg aner virkelig ikke hvad det hedder?! Gør du? 

I hvert fald er det et så stort hit at Matti er blevet puttet her til aften med den under armen. Haha.

Det kan godt være jeg er 28 år, har barn, hus og bil, men jeg får altså stadig gaver af julemanden om søndagen – og jeg synes det er skide hyggeligt! Af julemanden fik jeg i dag en nissehue og stegeso. Stegesoen har jeg snakket om – men jeg aner ikke lige hvad jeg skal lave i den.. så jeg må vidst igang med at Google lidt. 
Har i nogle gode juletraditioner? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *