Efterårsferie

Jeg ved godt det allerede er en uge siden vi havde efterårsferie; men sådan noget nyt arbejde tager bare mmeget af ens energi, så har ikke lige haft tid til at fikse det her indlæg. så det gør jeg nu.

Fra torsdag havde vi så alle efterårsferie. og jeg synes vi har hygget os! Vi har været på biblioteket, på legepladser, lange gåture og haft nattøj på helt til middag. Claus og jeg spiste hos et venner en aften, hvor Matti blev passet ude. Det var så lækkert og rart lige at komme ud. Desværre kom lidt sygdom i vejen – men det er jo bare typisk! så nogle planer måtte vi ændre lidt på. fx havde jeg ikke mulighed for at besøge en veninde – hvilket jeg virkelig gerne ville!! øv!

Vi havde besluttet ikke at have planer på forhånd og så bare lave hvad vi havde lyst til – og det var bare helt perfekt!

Har i haft en god fterårsferie?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *