Hækle hækle..

Her er lidt stille på bloggen for tiden og det beklager jeg. Det er egentlig ikke fordi jeg ikke har noget at blogge om, men hver gang jeg lige har lidt tid til mig selv – ja så har jeg enten haft gang i min køkkenmaskine (som jeg fik i gave) eller også har jeg hæklet.

Jeg er jo igang med mit evighedstæppe og jeg vil bare gerne (snart!!!) være færdig med den. Tanken er jo at det skal være et tæppe til Matti i bilen til når det bliver koldt.. og det kommer da tættere og tættere på. Altså kulden!

Det er jo et tæppe af mine rester (og lidt nyt) det er også derfor der er så mange forskellige farver i det. Det er lavet i zigzag og så har jeg hæklet 2 tynde rækker, 1 tyk række osv. Jeg synes faktisk selv det ser ret okay ud – og jeg glæder mig til at se det færdige resultat (og få det i brug!). Jeg har indtil videre lavet omkring 1/3 – så der er laaaang vej endnu. 
.. og nu vil jeg sætte mig med tæppet lidt igen!

Har i gang i nogle efterårsprojekter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *