Nyt arbejde!

I mandags havde jeg første arbejdsdag i en ny børnehave. De ringede mandag i sidste uge og ville have mig til samtale angående et vikariat. Samtalen var jeg til onsdag og så startede jeg som sagt i mandags. Det går nogengange stærkt! Jeg var jo vikar i den tidligere, men med en frigørelsesattest gjorde det det muligt for mig at sige ja tak til det andet.
Det er også derfor der har været lidt stille; for selvom det har været en stille start pga efterårsferie, så er der stadig en maaaasse nye indtryk der skal bearbejdes. Selvom det er en børnehave – og jeg har jo været i børnehave siden jeg blev udlært.. cirka – så bliver ting bare gjort på forskellige måder.

Men jeg er faktisk glad for at være der! At starte et nyt sted er altid noget underligt noget.. Men jeg glæder mig hver morgen jeg skal afsted – og det må jo bestemt være et godt tegn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *