Mødegruppe, fotograf og svendegilde

Så.. nu sover Matti og Claus og jeg har smidt os lige så lange vi er på sofaen. Jeg er træt – sådan helt ind i knoglerne træt, så det er SÅ rart! I dag har været en dag fyldt med ting.. og jeg synes det var været liiidt stressede at skulle nå det hele.

I formiddags mødtes vi med Mattis mødregruppe. Det er egentlig sjælden (efterhånden – og desværre) vi ses, så det ville jeg gerne. I dag havde vi booket en fotograf (Kamilla Tønder – Moments when time stood still) hvis det skulle habe interesse. Hun skulle tage billeder af vores børn. Og føj et kaos – forestil dig 9 børn og deres mødre, et transportabel studie, legetøj, børn der er trætte og en masse kage. Det var hyggeligt, samtidig med at det var vildt kaotisk. Haha.

Men hun var så sej! Hun var så god og børnene ville så gerne! Også trods kaosset. Men hun fik da skudt lidt billeder af Matti. Han havde lidt svært ved at holde fokus, når der skete en masse rundt omkring ham. Han er sgu så nysgerrig. Men for pokker jeg synes det er svært at vælge – jeg synes jo han er lækker på alle billederne! Men der vat da selvfølgelig noget vi kan bruge, så nu venter vi bare på de er redigeret. Jeg glæder mig til at se resultaterne!

Da vi havde hygget lidt med dem, skyndte vi os hjem. For vi skulle hente Claus så vi kunne komme videre til svendegilde. Matti faldte – typisk nok – i søvn i bilen, så den blev pakket og så afsti afsted. Min bror er udlært mekaniker nu og det skulle selvfølgelig fejres. Det var en rigtig fin fest med noget lækkert lækkert mad! Matti havde en fest derude og efter en god lur (seriøst; 3 timer!!) var han fit for fight.

Så der er sket lidt i dag.. så det bliver lækkert med dagen i morgen uden nogle planer overhovedet. Der skal bare hygges i haven og inde og slappes af. Det har jeg lige brug for inden nyt arbejde mandag (som jeg nok skal fortælle mere om senere).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *