Krøltop!

I fredags var jeg ved frisøren.. I (for tidlig)fødselsdagsgave fik jeg en Frisørtid af Clause – så jeg kunne få lavet de krøller jeg har snakket om et utal af gange. Og faktisk er jeg rigtig dårlig til at komme afsted til frisøren; og det er selvom jeg ELSKER det! Så efter 2 timer hos frisøren – ja, så kunne jeg kalde mig krøltop.

Og jeg elsker det!! Det er så rart ikke at have troldehår mere.. Jeg ved ikke om jeg tidligere har fortalt det? Men efter jeg blev gravid gik mit hår HELT amok.. Altså, det var som om at det inderste af mit hår krøllede helt vildt (altså slangekrøller und alles), men det yderste lag lignede bagpå en høstak og foran var det flad som en pandekage. Og så var det helt umuligt!

Og nu tænker jeg at det bare skal vokse og vokse – men at jeg vil beholde krøllet. For det er jeg HELT pjattet med. Jeg er glad for mit korte hår, men langt krøllet kunne nu også være fedt at prøve..

Hvad synes du?

2 tanker om "Krøltop!"

  1. Pingback: Fødselsdag!! | ChristinaRegi

  2. Pingback: Ugens op- og nedture, uge 40 | ChristinaRegi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *