Jeg har snart fødselsdag!

Uh. Oktober er en DEJLIG måned, for det betyder at jeg snart har fødselsdag – helt præcis den 14ende oktober. Og jeg glæder mig altid som et lille barn.

Når man så har fødselsdag, så skal den dersens ønskeliste jo skrives, udfyldes eller redigeres. Og selvom jeg løbende skriver ting ind i ønskeskyen (som jeg btw synes er genial!!), så skal den lige ajourføres inden den gives ud. For selvom jeg måske manglede en trøje i februar er det jo ikke helt sikkert det gælder stadig. Så nu tror jeg den er nogenlunde – selvom jeg stadig skriver til (se min ønskeliste lige her).
Så jeg har tænkt og tænkt.. og jeg har altid fået af vide at man kan ønske sig hvadsomhelst – så det gør jeg. Det er næsten alt fra en neglelak til en hylde. Men alt er noget jeg virkelig gerne vil have.

Så.. hvis nu du snart havde fødselsdag – hvad ville der så stå på din liste?

En tanke om "Jeg har snart fødselsdag!"

  1. Pingback: Ugens op- og nedture, uge 40 | ChristinaRegi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *