Kastanjejagt

Da jeg hentede Matti igår tog vi et smut forbi mine forældre. Egentlig var planen at vi ville over til deres nabo og finde kastanjer. De har nemlig et KÆMPE kastanjetræ. Så spurgte vi mormor om hun ville med – og det ville hun gerne. Vi fik lige en snak med naboen samtidig og Matti fik lige hilst på deres katte. Fik jeg nævnt at Matti ELSKER dyr?! Det er en hel fornøjelse. Og så tænker jeg det er rigtig godt han ligesom lærer at være god ved dyrene (og det gør han jo bedst ved at møde en masse).

Og vi fik fundet rigtig mange kastanjer. Matti synes det var lidt hyggeligt at gå rundt og finde dem i græsset. Jeg ville egentlig gerne have haft nogle skaller med hjem – i ved sådan til at pynte med – men hver gang Matti opdagede dem i posen skilte han dem ad og tage kastanjerne ud. Bølle!

Da vi kom tilbage til fra naboen, spurgte min mor om vi ville spise med og ja – det ville vi godt. Jeg tænkte at nu Claus lå med mande influenza (i ved jo alle at så er man ikke mange potter pis værd). Så han kunne få lov at sove derhjemme, mens vi hyggede her.

Og Matti elsker de skøre påfund morfar og Casper finder på. Så han var både på scooter-tur og en tur ude og køre Caspers bil – som i siddende på Casper og styre rettet. 

.. nu har vi så bare alle de kastanjer. Nu skal jeg lige finde på hvad vi skal bruge dem til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *