Et overspringsprojekt

Altså EGENTLIG har jeg jeg jo et utal af projekter som jeg burde gøre færdig, men så så jeg pludselig et zigzag tæppe – og så blev jeg jo NØDT til selv lige at prøve. For jeg synes altså det er så fint!

Og så kan det være du tænker ‘er det et baby tæppe du laver?’ Og ja, det kan vi egentlig måske godt kalde det lidt.. eller, jeg hækler den egentlig bare til Matti – sådan til bilen eller klapvognen. Og så er det jo en mere overkommelig størrelse, end hvis jeg nu skulle lave et slumretæppe til sofaen.

Samtidig er det selvfølgelig en god måde at få brugt alle mine garn rester – for dem er der (alt for) mange af! Så jeg har gang i alle ‘drenge farverne’, så må vi se hvordan resultatet bliver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *