Stille eftermiddag

Det er nogengange lidt hårdt at starte op i dagpleje igen efter en lidt lang weekend. Så derfor blev der hygget da jeg havde hentet Matti.

Og lige da vi satte os i stuen med Thomas Tog i tvet, så spildte Matti vand ud over det hele – så han endte med at sidde i undertøjet.. faktisk endte han med at tøffe rundt i undertøj resten af dagen.

Hvis det stod til Matti, tror jeg faktisk at han hellere end gerne ville tulle rundt helt bar – men det kan man jo ikke hele tiden. Hehe.

Jeg synes altså han bliver lidt stor nu man kan købe todelt undertøj til ham.. faktisk synes jeg han bliver så stor, at jeg ikke helt kan nænne at han kun skal have det – så lige pt bruger han både bodyer og undertøj.. og det fungere okay.

Hvornår synes du egentlig man er ‘for stor’ til at bruge bodyer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *