Open Air 2016


Så var den tid på året igen! Weekenden blev brugt med søde, dejlige og ikke mindst fulde venner til en masse god musik!
Jeg var afsted med min søde veninde Louise (som jeg faktisk altid er afsted med) og vi hyggede os helt vildt! Faktisk er det første år, hvor vi rent faktisk har hørt det meste af musikken. Parken som vi plejede at sidde i var mere eller mindre lukket ned – men det gjorde bestemt ingenting. 

Desværre var der tvivl om der overhovedet ville vlice OA i år pga. dårligt billetsalg, heldig-fucking-vis blev det til noget alligevel! Måske musikken ikke var helt hvad folk ønskede, men VI havde en fest og VI nød både musikken, øllene, shotsene og stemningen! Så lad os lige alle sammen købe en billet til næste år!!

Men for mit vedkommende kunne lørdag aften ikke slutte på en bedre måde. Queen machine indtog scenen og gjorde det de gør bedst – lavede en brag af en koncert. Seriøst, jeg ELSKER det band. Jeg var helt ekstatisk over det – hvilket også resulterede i at jeg ingen stemme havde (overhovedet!!!) søndag og min krop føltes som om den havde fået tæv. Men det var fedt og bestemt det hele værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *