Avav!

image

I fredags da vi skulle ud af døren for at komme på sygehuset, havde vi lift et styrt herhjemme. Matti har det indimellem lidt travlt.. og det havde han så også lige her.

Fra vores udestue og ud er der 2 trin; dem tog Matti lige på hovedet først. Avs, siger jeg jer! Selvfølgelig er der hvad der kan ske, men mor her kunne næsten ikke bære at se ham være så ked. Og det er fjollet, for han var faktisk blevet rigtig god til lige at sætte sig på numsen og så kravle ned – det havde han så bare ikke tid til der. Min far plejer at sige ‘learning by doing’ er sundt, meeen.. jeg foretrækker nu stadig at han ikke slår sig sådan. Haha.

image

Og selvom det faktisk ser ret vildt ud, så var det heldigvis kun overfladisk – og allerede nu (næsten en uge efter) er det så godt som væk. Men jeg må da indrømme at jeg var i tvivl om vi skulle gøre noget.. altså nu han bankede hovedet ned i fliserne.

.. så må vi håbe han husker næste gang at han skal være forsigtig ved trappen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *